• RESPECTA-ȚI SĂNĂTATEA CU PÂINE ADEVĂRATĂ !

Termeni și condiții

CUM COMAND?

Produsele Biopan pot fi comandate in fiecare zi, de luni pana vineri utilizand formularul de comanda de pe site-ul www.Biopan.ro. Preluam comenzile pana la ora 12:00, le prelucram dupa-amiaza si le livram a doua zi, gratuit, doar la comenzile de minim 35 de ron.

Pasi pentru efectuarea unei comenzi:

  • Se acceseaza sectiunea Produse si comenzi din partea de sus a site-ului.
  • Selectati butonul: „Adauga in cos” pentru produsele dorite.
  • Selectati din dreapta sus butonul: „Contul meu”, pe urma bifati „Cos produse”.
  • Selectati modalitatea de livrare si apasati butonul „Finalizeaza comanda”.
  • Daca sunteti utilizator nou completati datele personale de livrare, selectati modalitatea de livrare si modalitatea de plata apoi bifati butonul: „Plaseaza comanda”.
  • Daca aveti observatii legate de orele de livrare sau produsele comandate puteti trece mentiunile in sectiunea de „Notite” din dreapta formularului de comanda.
MODALITATI DE LIVRARE

Livrare Biopan: Livram doar comenzi de minim 10 ron si minim 35 de ron pentru livrare gratuită în Oradea.

Ridicare de la Parteneri: In cosul de cumparaturi puteti selecta Partenerul preferat pentru ridicarea produselor. In aceasta varianta livrarea se face gratuit indiferent de valoarea comenzii, pastrand aceleasi preturi afisate pe site.

Ridicare de la Fabrica (Drumetului nr. 2A): In formularul de comanda puteti selecta ridicarea produselor de la punctule distribuite in Oradea, . In aceasta varianta puteti ridica produsele gratuit indiferent de valoarea comenzii.

MODALITATI DE PLATA

Comenzile se platesc cash la primirea produselor si veti primi un bon sau prin plata cu cardul pe site-ul nostru. In cazul in care doriti factura va rugam sa ne transmiteti informatiile la telefon: (+40) 741.489.626, in sectiunea de „Contact” din formularul de contact, sau pe e-mail la [email protected]

ANULAREA COMENZII

Deoarece folosim doar ingrediente naturale, produsele pe care le facem pentru comenzile cu livrare a doua zi se prelucreaza in intervalul 12:00-20:00. Anularea unei comenzi cu livrare a doua zi se poate face pana in ora 12:00, trimitand un mail la [email protected] in care sa specificati numarul comenzii si mentiunea: Anulare.

RETURURI

Produsele care se dovedesc a fi neconforme, care au suferit modificari, abateri de la reteta sau au fost ambalate gresit pot fi returnate in 24 de ore. Trimiteti sesizarea pe adresa de e-mail [email protected] sau la telefon: (+40) 741.489.626, insotita de o poza relevanta. Un angajat Biopan va va contacta pentru a solutiona sesizarea prin inlocuirea produsului. Deplasarea la adresa pentru tur/retur va fi efectuata gratuit de catre un angajat Biopan.

SUGESTII / RECLAMATII

Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] sau la telefon: (+40) 741.489.626, iar acestea vor fi solutionate la 24 de ore de la primire.

CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR

CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate beneficiaza de Autorizatie ANSVSA nr 3230 / 05.08.2015, Nr. operator date cu caracter personal 16566/03.05.2010. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.biopan.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a CPE – Centrul Parteneriat pentru egalitate si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in sigurantă.

LIVRARE GRATUITĂ LA ORICE COMANDĂ

Comenzile pot fi onorate doar pentru Municipiul și Zona metrpolitană ORADEA   
VEZI PRODUSELE NOASTRE
close-link
VEZI INFORMATII