• RESPECTA-ȚI SĂNĂTATEA CU PÂINE ADEVĂRATĂ !

Despre noi

RESPECTA-ȚI SĂNĂTATEA CU PÂINE ADEVĂRATĂ !

În primăvara anului 2016 intr-o vizită la Brașov am gustat pentru prima oară o pâine pe care prietenii ne-au descris-o doar la superlative: de casă, gust cum alta nu e, cea mai bună pâine pe care am mâncat-o etc.Eram curioși si după ce am mancat-o trebuia sa recunoastem că au dreptate, că avem în fața noastră cea mai bună pâine pe care am gustat-o. Atunci a încolțit în minte idea de a o aduce și la Oradea pentru a se bucura si orădenii de gustul exceptional al pâinii secuiești produsă de brutăria DIOSZEGI la Sfântu-Gheorghe. Desigur ca principalul impediment era distanța de peste 400 km care separă Oradea de Sfântul–Gheorghe și care părea ca demersul să fie sortit eșecului, dar am zis hai să incercăm ca sa știm, măcar dacă e posibil. Am luat legatura cu patronul brutăriei d-l Dioszegi Laszlo care de la bun început s-a arătat amabil și cooperant si dispus la sprijinul demersului nostru. În 5 mai 2017 am adus primul transport de pâine iar de atunci în fiacare noapte în afara de duminică, masina noastră aduce pâinea Dioszegi în Oradea după o călatorie de 421 km pentru ca doritorii să o poată avea proaspată pe masă.

Am deschis primul magazin in Piata Rogerius, dupa care au urmat pe rand Piata Cetate,Piata Nufarul si Piata Decebal iar acum suntem in fata unei noi provocari:vrem sa o aducem pana la domiciliul celor care o prefera pentru ca cei ocupati,sau bolnavi sau doritori de aface altceva decat sa mearga la magazine sa o poata comanda cu un simplu click sau telefon.

Pentru a ne putea organiza si onora intocmai promisiunile comenzile se fac doar de  azi pe maine ora ultimei comenzi fiind 18.Va rugam sa intelegeti si sa nu va suparati ca nu putem livra  in ziua comenzii.

(Poate pe viitor o sa avem un serviciu ,,delivery” dar asta e o alta poveste).

Va multumim!

LIVRARE GRATUITĂ LA ORICE COMANDĂ

Comenzile pot fi onorate doar pentru municipiul și zona metrpolitană ORADEA

Contact
Suna acum pentru informatii

(0771) 111 101

sau

Vezi aici toate produsele

Vezi toate produsele
O istorie a unei brutării de renume

Istoria Diószegi

1994

S-a născut brutăria

|
2011

Pâinea anului în România

|
2013

Recordul pentru cea mai mare pâine rustică (cu cartofi)

The World's Largest Rustic Potato Bread" a stat în cuptor la temperatura de aproximativ 300 grade Celsius timp de circa şase ore, având în compoziţie 57 de kilograme de făină, 34 litri de apă, 5 kilograme de cartofi şi un kilogram de drojdie şi sare.
2014

Pâinea anului în România

|
2017

Pâinea anului în România

|
2017

Pâinea de calitate la Oradea

|

LIVRARE GRATUITĂ LA ORICE COMANDĂ

Comenzile pot fi onorate doar pentru Municipiul și Zona metrpolitană ORADEA   
VEZI PRODUSELE NOASTRE
close-link
VEZI INFORMATII