• RESPECTA-ȚI SĂNĂTATEA CU PÂINE ADEVĂRATĂ !

Pâine rustică cu secară 1000gr

Pâine rustică cu secară 1000gr

8,00 lei

Ingrediente:faina de secara,faina neagra de grau 20%,faina alba de grau tip 550 20%,apa potabila,sare iodata,drojdie,fulgi de porumb.

Contine gluten.Valoare energetic(100g):1008 kj/241 kcal

Despre Diószegi?

Folosind o selecție de maiele si făini maturate de cea mai bună calitate, brutăria noastră aderă la standardul de adevarată brutărie artizanală care vă oferă o pâine unică, cu un gust inconfundabil, iar unicul nostru scop a fost să vă oferim produse naturale, fabricate după rețete tradiționale, și de aceea vă recomandăm să folosiți o pâine de calitate. Pâine albă cu cartofi, Franzelă albă, Franzelă neagră, Pâine neagră cu cartofi, Pită ardelenească, Franzelă alba feliata si inca altele produse dupa retete traditionale gasesti la Diószegi din Sfântu Gheorghe.

Secretul pâinii perfecte?

Dimineața, înainte de răsărit, când nici nu apucă toți cocoșii să-și exerseze vocea, gospodinele se pun pe treabă și frământă foarte bine aluatul. Și după ce picuri de sudoare vor cădea de pe frunțile lor, încep a modela ditamai pâinile, cât roata carului, pe care le mai lasă la crescut în coșuri de nuiele (cum numai la Sfântu Gheorge vezi, învelite în ștergare de bumbac) sau în molde (covate). Și când focul e numa bun (asta o știu doar ele, gospodinele pricepute în arta pâinii de la Diószegi), se ia aluatul și se răstoarnă zdravăn, dintr-o mișcare bruscă, direct pe paleta ce merge în jăratecul ce scânteie în gura cuptorului.

Greutate1 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pâine rustică cu secară 1000gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

LIVRARE GRATUITĂ LA ORICE COMANDĂ

Comenzile pot fi onorate doar pentru Municipiul și Zona metrpolitană ORADEA   
VEZI PRODUSELE NOASTRE
close-link
VEZI INFORMATII